Δωρεάν αποστολή για αγορές 40€+ για όλα τα αυτοκόλλητα σε ολόκληρη την Ελλάδα!*

Τρόποι Πληρωμής

Πώς μπορώ να πληρώσω;

1) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ)

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας εφόσον το κόστος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 50€.

Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 50€ τότε οι διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής είναι με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα.

2) ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας στο κατάστημα μας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που γίνεται η παράδοση, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR60 0172 2620 0052 6209 7911 439 / (5262097911439)
Δικαιούχος: Αντώνιος Παπαμιχαήλ

Σημαντικό είναι κατά την συναλλαγή σας να αναφέρεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και το ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ στην αιτιολογία κατάθεσης. Λόγω του ότι όλα τα προιόντα μας παράγονται κατα παραγγελία, ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή του ποσού αν υπερβαίνει σε αξία τα 50€. Η παραγωγή της παραγγελία σας ξεκινά αφού προηγηθεί η κατάθεσή σας.

4) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η urbanstickers.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω Viva. Οι συναλλαγές σας στην urbanstickers.gr προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.