Δωρεάν αποστολή για αγορές 40€+ για όλα τα αυτοκόλλητα σε ολόκληρη την Ελλάδα!*

Σχετικά με Εμάς

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο urbanstickers.gr!

Η UrbanStickers αποτελεί τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο, ώστε να μεταμορφώσετε έναν βαρετό τοίχο σ’ έναν πολύχρωμο παράδεισο στο λεπτό! Απλά διάλεξε τα σχέδια που σου αρέσουν και κόλλα τα στον τοίχο σου!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε Αυτοκόλλητα Τοίχου καθώς και Αυτοκόλλητα Βιτρίνας καταστημάτων,σχεδιασμένα με τις μικρότερες πιθανές οικολογικές επιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εκτύπωση γίνεται με άοσμα,μη τοξικά μελάνια, σε υλικά που δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα.

Αποτελούμαστε από μια μικρή ομάδα γραφιστών και επιγραφοποιών, που δημιουργήσαμε τη σελίδα αυτή, με σκοπό να μοιράσουμε χαμόγελα και να κάνουμε τη διακόσμηση διασκέδαση!

Οποιοδήποτε δωμάτιο θέλεις να διακοσμήσεις ( βρεφικό – παιδικό δωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, γραφείο ), όπως τοφαντάζεσαι και ταιριάζει στο ύφος και τις οικονομικές σου δυνατότητες, εδώ θα το βρεις!

Η εταιρεία UrbanStickers εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου δημιουργούμε και παράγουμε τις συνθέσεις μας. Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα, χωρίς έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 40ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε παρέα το δικό σου, προσωπικό αυτοκόλλητο!

 

Η ομάδα μας!

 • Αντώνης

  Αντώνης

  Διαχείρηση eshop
 • Χρυσόστομος

  Χρυσόστομος

  Γραφίστας και Eπιγραφοποιός
 • Αλέξανδρος

  Αλέξανδρος

  Παραγγελίες και Social Media